Po 10 letech existence se tým MOTOKOLARI.CZ rozhodl toto fórum vypnout a síly přesměrovat pouze na FACEBOOK. Důvodem je zejména nárůst spamových útoků, na což už prostě nikdo z nás nemá energii.
UPOZORNĚNÍ: od 31. 1. 2026 nelze vytvářet nové registrace!
S tím od Ptáčka jsem celkem spokojen, ale chybičky to teda má. Za ty 3 roky jsem přetrhnul párkrát lanko (stane se), občas mi přeskočí péro, no a právě to mi teď i prdlo. Operativně šlo zkrátit, ale je vidět, že ten materiál je dost křehký a hrozí obdoba.
Do léta bych to rád dořešil, ono někde v polích nemoct nastartovat není žádná sranda
]zdravim koupil jsem rucni starter nasrouboval a pri pokusu o nastartovani mi otoci klikoi jen 1x pak uz se jakoby sekne a nechce jit lanko zpatky.. jak odsroubuju zas zaskoci a kdyz neni prisroubovane ke karteru a jen pridrzene rukou tak toci i vraci normalne .. jakoby mezi karter a teleso starteru chtelo nakou podlozku. setkali jste se stim uz ???
Zdravím má někdo tip co by slo jako alternativa misto toho čínského sručního startéru nebo jaky koupit jinačí aby to jakštakš páslo ? má někdo zkušenost ? tn čínský sajrajt se rozpadl a další nikde není