Po 10 letech existence se tým MOTOKOLARI.CZ rozhodl toto fórum vypnout a síly přesměrovat pouze na FACEBOOK. Důvodem je zejména nárůst spamových útoků, na což už prostě nikdo z nás nemá energii.
UPOZORNĚNÍ: od 1. 1. 2027 dojde k vypnutí fóra!
vhodný materiál na výrobu těsnění
vhodný materiál na výrobu těsnění
Dobrý večer přátelé,při demontáži karburátoru jsem poškodil těsnění pod víčkem.Poradíte mi,prosím někdo,jaký materiál by byl nejvhodnější,a kde ho sehnat?Na e-dárkách není a asi dlouho nebude.Děkuji za radu.ˇCerený vlk
Re: vhodný materiál na výrobu těsnění
Asi jsem neposkytnul detailní informaci.Potřebuji těsnění pod víčko karburátoru motoru KIT 50ccm.Podle sdělení na e-dárky jsou problémy kvůli koroně s dovozem z ˇCíny a tak musím improvizovat.Těsnění si hodlám vyseknout z rovného plátu/gumokorek nebo pod./ale nevím kde tento materiál sehnat.Děkuji za radu.černý vlk
-
Michal321
Jestli je to ten tenký korek nad plovákovou komorou a je jenom přetržený, není vše ztraceno. Korek opatrně vyndej a nech dobře uschnout. Suchý vrať na jeho místo tak, aby přetržené části dosedly těsně k sobě. Pak sešroubuj karbec, aby sis s těsněním nehnul. Jak se potom namočí benzínem, nabobtná a dotěsní se.
Vyfoť to těsnění a v úplném editoru vedle odeslat přilož fotku.